400g kyllingebryst, udskåret i meget små tern
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk neutral olie
½ spsk citronsaft
1 spsk fiskesauce
Sort peber, kværnet
1 bundt forårsløg
1 avocado
3-4 hjertesalathoveder eller
1. romainesalathoved
Dressing
½ chili, finthakket (Uden kerner)
1 spsk citronsaft
1 spsk fiskesauce
1 spsk sesamolie
1 spsk rørsukker
Pynt
3/4 dl tørristede usaltede peanuts
Steg det hakkede kød på panden i olien ca. 5 min. tilsæt hvidløg mod slutningen.
Smag til med citronsaft, fiskesauce og peber. Lad afkøle.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Skær forårsløgene i skiver og skær avocadokødet i store tern. Pluk salaten i stykker og bland alle dele sammen.
Fordel kyllingekødet over salaten og hæld dressingen over.
Drys peanuts over.
Server, evt. med brød
|