blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
  Kyllingesalat (Naboens)
 
     
 

400g kyllingebryst, udskåret i meget små tern
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk neutral olie
½ spsk citronsaft
1 spsk fiskesauce
Sort peber, kværnet
1 bundt forårsløg
1 avocado
3-4 hjertesalathoveder eller
1. romainesalathoved

Dressing

½ chili, finthakket (Uden kerner)
1 spsk citronsaft
1 spsk fiskesauce
1 spsk sesamolie
1 spsk rørsukker

Pynt

3/4 dl tørristede usaltede peanuts

Steg det hakkede kød på panden i olien ca. 5 min. tilsæt hvidløg mod slutningen.
Smag til med citronsaft, fiskesauce og peber. Lad afkøle.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

Skær forårsløgene i skiver og skær avocadokødet i store tern. Pluk salaten i stykker og bland alle dele sammen.

Fordel kyllingekødet over salaten og hæld dressingen over.

Drys peanuts over.

Server, evt. med brød